Boerenpaar 2015 

 

Klik hier  voor foto´s van de feestavond (dinsdag) en afsluiting carnaval 

Klik hier  voor foto's van het boerenbruiloft

Klik hier  voor foto's van het boerenpaar en hun getuigen in het park.

Klik hier  om de trouwkaart te lezen                      

Klik hier  voor foto's van het boerenbal en de superverkuskop

 

Tijdens het boerenbal op zaterdag 10 januari werden Frank en Marianne van Diepenbeek (links) bekend gemaakt als het boerenpaar 2015.

Als Frank van Wiel van Frans en Marianne van Dorie van Marie zullen zij op carnavalsdinsdag 17 februari als 28e boerenpaar in de onecht verbonden worden onder het toeziend oog van hun getuigen Sjaak van Jacobus van Toon en Antonet van Cato van Johanna ( Jacques en Antonet de Kleijn ).

De verklaring van de omschrijvingen :

1e cryptische omschrijving :    " Het goede doel."   

Het goede doel was een band die het nummer “ is er leven op pluto ( België )“ heeft uitgebracht. De boer heeft de achternaam v. Diepenbeek dit is een plaatsje in België.De boerin heeft als meisjes achternaam v. Vlaanderen en dit is een streek in België

2e cryptische omschrijving :    " het tegenovergestelde van groot is het niet "

Het tegenovergestelde van groot is klein. De getuigen hete met de achternaam de Kleijn en zij zijn niet het boerenpaar maar de getuigen ."  

Verkoop van kaartjes voor het boerenbuffet 'ete in de Verkushoeve' vindt plaats na afloop van de Krasse Knorre Zitting op zaterdag 24 januari, tot 19.00 uur; en bij Marga Nooijen, telefoon: 0486-432356. Kaartjes kosten €5,- voor kinderen tot en met de basisschool en €10,- voor iedereen die de basisschool heeft verlaten.