Zondag 10 april 2022

Kofferbakverkoop in Langenboom

 

Informatie

Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf de overbodige spullen. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is leuker dan te koop aanbieden op internet.

Daarom organiseren we een zogenaamde kofferbakverkoop. In Engeland ook wel car boot sale genoemd. In tegenstelling tot braderieën en rommelmarkten is de kofferbakverkoop zeer interessant voor particulieren. Tijdens deze verkoop kunnen particulieren hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen. Ook heeft iedereen een klein stukje achter de auto tot zijn beschikking om de kostbare waar uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers op het ponyveld nabij de SES en TCL velden op de dennendijk 14. Beroepsmatige verkopers worden van de markt geweerd.

Hoe werkt het

Je komt met je auto of bestelbus met of zonder aanhanger naar Langenboom tussen 7.00 en 8.30 uur. Nadat het inschrijfgeld en de borg is betaald, krijg je een plek toegewezen. De voertuigen worden in rijen neergezet en de verkopers stallen hun spullen uit voor hun auto, recht vanuit de kofferbak. Vandaar de naam kofferbakverkoop. Zo ontstaat een leuke, afwisselende markt en de verkoop kan beginnen. De opbrengst van de verkochte artikelen, is geheel voor de verkoper.

De organisatie zorgt voor publiciteit, zodat de kofferbakverkoop een grote bekendheid krijgt. De bezoekers zijn van 9.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom en worden NIET eerder toegelaten.

Prijzen
Standhouders:
Auto: € 15,00
Bestelbus: € 20,00
Aanhanger: toeslag € 5,00
Campers, bak- of vrachtauto’s zijn niet toegestaan.

Borg: €10,- (deze krijgt u terug bij het netjes opleveren van uw plaats)

Klik hier om het reglement kofferbakverkoop Langenboom in te zien.

Voor inlichtingen : E. Hendriks , tel. 06 39322073 ( email : wallyellen@ziggo.nl )

Bezoekers

Toegang:
volwassenen € 2,00
kinderen t/m 12 jaar gratis

Parkeren:
is gratis

Tijden:
De bezoekers zijn van 9.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven om verzekerd te zijn van een plaats. Het is uiteraard ook mogelijk om zonder voorinschrijving naar de kofferbakverkoop te komen. Wanneer de beschikbare ruimte bezet is, worden geen deelnemers meer toegelaten. Wilt u verzekerd zijn van een verkoopplek, reserveer dan via de onderstaande email .

Voor reserveren stuur een email naar : wallyellen@ziggo.nl