Carnavals optocht CV "de Verkuskoppe"  2024

Uitslag optocht 2024Op carnavals maandag 12 februari 2024 organiseert CV “de Verkuskoppe” weer de optocht in Langenboom. Net als de afgelopen jaren kan er digitaal worden ingeschreven middels het inschrijfformulier via onderstaande link. Er zijn 3 categorieën waarvoor ingeschreven kan worden:

1.     Individueel/ kleine groep - max 4 deelnemers - geen inschrijfgeld (10 prijzen).
2.     Loopgroep - 5 deelnemers of meer - € 10,- inschrijfgeld (10 prijzen).
3.     Gemotoriseerd (max 45 wagens) - inschrijfgeld (5 prijzen): 

- € 35,- bij 1 t/m 25 deelnemers;
- € 50,- bij 26 t/m 50 deelnemers;
- € 75,- bij meer dan 50 deelnemers;

Ook dit jaar kunnen de Gemotoriseerde groepen alleen deelnemen als de contactpersoon en chauffeur de instructiebijeenkomst hebben bijgewoond, waar de startnummers worden uitgereikt. Deze instructiebijeenkomst vindt plaatst op maandag 5 februari om 20.30 uur. Hiervoor ontvangen de ingeschreven deelnemers, uiterlijk een week voor de bijeenkomst, een uitnodiging per mail. Bij deze instructiebijeenkomst zal, naast de veiligheid, ook de nodige aandacht zijn om het geluidsoverlast en het afval die men achterlaat te minimaliseren.

De optocht zal op maandag 12 februari vanaf 13:30 uur door de straten van Langenboom trekken. Op de website www.verkuskoppe.nl , Facebookpagina en/of Instagram vind je altijd de laatste informatie.
Op naar een gezellige carnavalsmaandag, tot dan!
De Optocht commissie

optocht@verkuskoppe.nl

Regelement

Inschrijving optocht CV de Verkuskoppe
Route optocht Langenboom 2024